BOKA SESSION

Boka session

Vi tar emot våra klienter på Måbrakällan i Umeå men vi erbjuder även hembesök för privatpersoner samt arbetsplatsbesök för företag. Det enda kravet är en plats för er att ligga ner bekvämt på, resterande tillhandahåller vi.

Hembesöken görs enbart inom Umeå tätort. Bokning sker via bokningssystemet längst ned på denna sida. Betalning sker på plats via Swish, kort eller faktura. För privatpersoner gäller följande priser och företag går det bra att kontakta oss här så återkommer vi med ett prisförslag.

Villkor för behandling

Behandling bör EJ ske om du:  

  • Är under 18 år
  • Är gravid
  • Har en historia av epilepsi eller liknande anfall
  • Har en historia av allvarlig ångest eller andra psykiska besvär
  • Är påverkad av alkohol, receptbelagda mediciner eller andra sinnesförändrande droger
Vi utför inga behandlingar på personer som uppfyller någon av punkterna ovan, då vi prioriterar våra klienters säkerhet och välmående.
 
*Avbokning senast 24 timmar innan avtalad tid. Ej avbokad tid debiteras med 350 kr.

Boka tid

* Lucia N°03 Light används inte som medicinsk behandling och inte heller i terapeutiskt syfte. Istället berör den medvetandet och välbefinnandet som ett hälsotillstånd som alltid finns tillgängligt men ofta döljs av dagliga distraktioner och tankar.

** Lucia N°03 Light ska inte användas av personer med ljuskänslig epilepsi på grund av ljusets stroboskopiska egenskaper. Den ska inte heller användas av gravida kvinnor eller barn under 18 år. 

*** Om du tar några mediciner eller har besvär bör du konsultera en läkare innan användning av Lucia N°03 Light.

Scroll to Top