UPPLEVELSEN

Upplevelsen

Lucia N°03 erbjuder en djup avslappning i nervsystemet och tillhandahåller samtidigt en unik transcendent resa. Under första sessionen kan även de som är nybörjare inom meditation uppleva en djup känsla av avslappning tillsammans med fokus, där de kommer i kontakt med sin intuition och känsla av helhet.

Vitt ljus passerar genom ögonlocken, förbi näthinnan och in till tallkottkörteln, som skapar en visuell upplevelse. Det inre medvetandet hos användaren producerar visioner och bilder av otrolig skönhet. Tillsammans med musik som förstärker upplevelsen så kombineras de två sinnena, vilket generar synestesi som innebär att två eller flera sinnen är sammankopplade t.ex. upplevelsen av att ”se” musik.

Denna upplevelse har förmågan att bidra med ett annat perspektiv till användarens uppfattning av sig själv och verkligheten, vilket i sin tur kan leda till ökad förståelse och medvetenhet. Varje upplevelse med ljuset är lika unik som varje person är.

Andra möjliga upplevelser: 

  • Tidsupplösning
  • Utanför kroppen-upplevelser 
  • Resor till andra dimensioner
 

Filmerna nedan visar personer som berättar om sina upplevelser med Lucia N°03:

* Lucia N°03 Light används inte som medicinsk behandling och inte heller i terapeutiskt syfte. Istället berör den medvetandet och välbefinnandet som ett hälsotillstånd som alltid finns tillgängligt men ofta döljs av dagliga distraktioner och tankar.

** Lucia N°03 Light ska inte användas av personer med ljuskänslig epilepsi på grund av ljusets stroboskopiska egenskaper. Den ska inte heller användas av gravida kvinnor eller barn under 18 år. 

*** Vissa mediciner kan skapa överkänslighet för ljus. Konsultera i så fall en läkare innan användning av Lucia N°03 Light.