VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor om Lucia N°03

Inom de första sekunderna av sessionen så passerar det vita ljuset genom de stängda ögonlocken, förbi näthinnan in till tallkottkörteln. Det inre medvetandet hos användaren skapar ett kalejdoskop av färger, former och mönster i rörelse som konstant förändras till nya färger, former och mönster. Med hjälp av musik förstärks upplevelsen genom ett fenomen som kallas synestesi, där syn och hörsel kombineras och medför en känsla av att man ”ser” musiken. Ljuset stimulerar tillfälliga harmoniska hjärnvågmönster som oftast registreras hos människor som har mediterat i årtionden. Användaren kan få en känsla av att tid ej existerar samt att kontakten med den fysiska kroppen minskar eller försvinner helt.

 • Djup avslappning i nervsystemet
 • Minskad ångest och stress
 • Minskad rädsla och depression
 • Känsla av helhet/enhet
 • Ökad emotionell stabilitet och en inre frid
 • Ökad kreativitet
 • Ökad inlärningsförmåga 
 • Starkare intuition
 • Förbättrad prestationsförmåga
 • Förbättrad sömnkvalité
 • Förbättrar kroppens egna läkningsprocess 
 • Inre dimensionella resor
 • Spirituella upplevelser

Utöver det positiva effekter som medförs av traditionell ljusterapi förklarar utvecklarna av Lucia N°03 följande aspekter som är specifika för behandlingen:

1. Det är endast Lucia N°03 som använder sig av kombinationen av flimrande och konstant ljus. Teknologin är skyddad av ett internationellt patent. Denna kombination möjliggör en unik ljusupplevelse.

2. Effektiviteten av Lucia N°03 är baserad på ljussekvenser (”sessioner”), som endast kan genereras av teknologin från Lucia N°03. Sessionerna har utvecklats från specifika kriterier av tvärvetenskapliga studier om nära döden upplevelser.  

Ja, genom varierande frekvenser av vita LED- och halogenlampor. Det vita ljuset stimulerar tallkottkörteln, som tar med dig på en visuell resa. Denna resa in i det vita ljuset är unik för varje individ, som oftast inkluderar ett helt spektrum av olika färger, spiraler, fraktalmönster och helig geometri.

Ja, Lucia N°03 är helt säker för dina ögon då de är stängda. De första sessionerna börjar alltid med instruktioner och tester för att avgöra den ljusintensitet som passar dig bäst.

Lucia N°03 Light ska inte användas av:

 • Personer med ljuskänslig epilepsi på grund av ljusets stroboskopiska egenskaper.
 • Gravida kvinnor då det saknas statistik gällande hur ljus påverkar barnets tillväxt.
 • Barn under 18 år.

Nej, upplevelsen är individuell och annorlunda för varje person vid varje tillfälle även om en och samma session upprepas. 

Även efter bara en session försvinner stress och mental dimma, vilket återställer sinnet och lämnar dig utvilad och klarsynt.

Vi erbjuder 60 minuter behandlingar, själva ljussessionen tar inte upp hela tiden. Detta för att det är viktigt att gå igenom olika instruktioner på de första sessionerna. Efter sessionen så är det också viktigt att låta användaren få landa i lugn och ro för att sedan tillsammans gå igenom upplevelsen från sessionen.

Vi bestämmer tillsammans ett lämpligt program som är skräddarsytt för dig. Det finns över hundra olika program tillgängliga som varierar i både längd och intensitet.

Individuell behandling – En person under Lucia N°03
60 minuters sessioner

Första sessionen (prova-på) 600 kr, därefter:

1 session 900 kr.

4 sessioner 3 150 kr (en session till halva priset). 

7 sessioner 5 400 kr (en session gratis)

Duobehandling – Två personer samtidigt under varsin Lucia N°03

Första sessionen (prova-på) 1000 kr, därefter:

1 session (60 minuter) 1200 kr.

4 sessioner (60 minuter/session) 4200 kr (en session till halva priset). 

7 sessioner (60 minuter/session) 7200 kr (en session gratis).

Resor inom Umeås stadsgräns är inkluderad i priset men om du bor utanför Umeå tar jag ut en reseersättning på 18:50 kr/mil.

Studenter och pensionärer har 10% rabatt mot uppvisande av giltigt Mecenatkort/Studentkort och ID-handling. Använd rabattkoden ”RABATT” under fältet ”lägg till kupong” i bokningssystemet på länken nedan. 

Har du några fler frågor? Skriv gärna till mig här.